Heidi Klum és Seal ki akar békülni?

Az amerikai O.K. magazinnak csiripelő ismerőseik szerint a világhírű modell és az énekes még mindig szereti egymást, és elképzelhető, hogy hamarosan kibékülnek.

Még mindig hordja jegyűrűjét Heidi Klum (38) és Seal (48), akik hét évnyi házasság után idén januárban váltak el. Az amerikai O.K. magazinnak nyilatkozó ismerőseik szerint ennek az az oka, hogy még mindig szeretik egymást, és fontolgatják a kibékülést.

Heidi Klum és Seal között tavaly még úgy tűnt, tökéletes az összhang
Model Heidi Klum and singer Seal kiss on the red carpet at the 52nd annual Grammy Awards in Los Angeles January 31, 2010. REUTERS/Mario Anzuoni (MUSIC-GRAMMYS/ARRIVALS) (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT IMAGES OF THE DAY)

Akkor mégis miért váltak el? Bennfentesek szerint a kapcsolatot az énekes súlyos féltékenykedése mérgezte meg, a válásra pedig azért került sor, hogy ne durvuljon el még jobban a helyzet. – Most mindkettőjüknek szüksége van egy kis időre, amikor teljes mértékben a karrierjükre koncentrálhatnak – mondta az ismerős.

- Már beszéltek arról, sőt, a gyerekeiknek is említették, hogy újra megpróbálhatják együtt. A kibékülés abszolút megtörténhet! – idézi a lap a sokat tudni vélő barátot.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.