Heidi és Seal: ebből már nem lesz békülés

Nemrégiben még az a hír járta, hogy a válásban lévő sztárpár nagy valószínűséggel ki fog békülni, de most úgy tűnik, olyan távol szeretnének lenni egymástól, amennyire csak lehet.

Nem hordják többé jegygyűrűiket Heidi Klum modell és az énekes Seal, pedig nemrég még ezzel próbálták bizonyítani a pletykalapoknak nyilatkozó névtelen ismerőseik, hogy a szerelem nem hűlt ki teljesen. Úgy tűnik, ennek a kapcsolatnak mégiscsak befellegzett.

Seal és Heidi Klum most négy gyereken és egy hatalmas vagyonon osztozkodik
Singer Seal (L) and his wife and model Heidi Klum (2nd R) attend the women's semi-final match between Russia's Maria Sharapova and France's Amelie Mauresmo with their son Henry (2nd L) and Klum's daugther Leni (R) at the U.S. Open tennis tournament in New York September 8, 2006. REUTERS/Mike Segar (UNITED STATES)

Az énekes vasárnap ünnepelte 49. születésnapját Ausztráliában… neje és gyermekei nélkül. Seal és Heidi a Valentin-napot is egymástól óceánnyi távolságra töltötték. Miközben az énekes új tehetségkutatója forgatásán vett részt „odalent”, addig a négygyerekes modell barátnőivel szórakozott Los Angelesben.

A People magazin beszámolója szerint Heidi Klum, aki gyermekeivel, Lenivel (7), Henry-vel (6), Johannal (5) és Lou-val(2) Los Angelesben maradt, kifejezetten nyugodtan tűnik.

– Heidi jó hangulatban van. Úgy tűnik, boldog, hogy visszatérhettek a megszokott életükhöz – mondta a magazin egy névtelen forrása.

– Jelenleg nagyon kevés kapcsolat van köztük, és Heidi szeretné, ha ez így is maradna – pletykálta el Klum bizalmasa. A modell életében így most kevesebb a stressz, és úgy gondolja, az a legjobb, ha minél ritkábban látják egymást férjével, hogy ne kavarják fel egymás érzéseit többé.

Klum egyelőre nem nyugodhat meg teljesen, ugyanis a válás, amire állítólag Seal féltékenykedése és agresszív viselkedése miatt került sor, még folyamatban van.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.