Hazudozása sodorta gyilkosságba az áldoktort

Milliomos szomszédjával végzett egy budapesti férfi, aki feleségének azt állította, hogy filozófus és pszichológus doktor, miközben csak általános iskolai végzettsége volt.

B. Tibor egy nem létező kutatási megbízás miatt ölt meg egy nyugdíjas nőt, aki velük egy telken lakott – számol be a Blikk. A férfi azt hazudta feleségének, hogy egy 2000 dolláros (480 ezer forintos) kutatómunkát kapott. Valahonnan elő kellett teremtenie a pénzt, és mivel tudta, hogy a telkükön lakó Sz. Éva szép bevételre tett szert a külföldről behozott bundákból, kitalálta, hogy betör hozzá. Nejének azt mondta, Pécsre kell utaznia, miközben táskájába álruhát és pár orvosi gumikesztyűt tett.

B. Tibor este tört be az idős nőhöz. Megvárta, amíg szomszédja leér egy csigalépcsőn, hogy besettenkedjen a házba, Sz. Éva azonban visszafordult, és meglátta. A férfi ekkor lelökte a lépcsőn, majd amikor kiderült, hogy a nő még él, egy kalapáccsal többször lecsapott rá. Az asszony védekezett, ezért a gyilkos kirohant a konyhába egy késért, és többször meg is szúrta. Azzal bukott le, hogy a szomszédból valaki meghallotta a nő sikoltozását, és becsengetett a házba, B. Tiboron pedig emiatt annyira úrrá lett az ijedtség, hogy a gyilkos fegyvert végül az idős szomszédja mellkasában hagyta.

Sz. Éva testén összesen 50 sérülést találtak. Halálát a fejsérülések okozták. 

B. Tibor ügyvédje elmondta, ügyfele tagadja a gyilkosság elkövetését, bár a Blikk azt írja, a gyilkosság után eltűnt, még a családjával is megszakította a kapcsolatot.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.