Hazudott a nemi erőszakról az énekesnő

Úgy tűnik, mégsem igazak azok a súlyos vádak, amelyekkel Kesha illette korábbi menedzserét. Az amerikai énekesnő korábban azt állította, a férfi majd egy évtizeden át bántalmazta fizikailag és lelkileg is, valamint többször bedrogozta.

A szakmában csak Dr. Luke-ként ismert Lukasz Gottwald neves zenei producer, az ügyfelei között olyan híres előadók szerepelnek, mint a Maroon5, Rihanna, Britney Spears vagy Nicky Minaj. 

A férfi majd tíz évig egyengette a most 27 éves énekesnő, Kesha karrierjét, akit ez idő alatt rendszeresen megalázott testileg és lelkileg, legalábbis a nő állítása szerint. Kesha a TMZ-nek több állítólagos esetet is elmesélt arról, hogyan kevert Dr. Luke kábítószert az italába vagy éppen miként tett megjegyzéseket az étkezési zavarokkal küzdő Kesha alakjára.

A vádak óriási visszhangot keltettek, egy héttel a botrány kirobbanása után azonban úgy tűnik, mégis Kesha van nagyobb bajban. Napvilágra kerültek ugyanis egy három évvel ezelőtti, szintén hasonló per vallomásai, amelyekből kiderül, 2011-ben Kesha eskü alatt vallotta, hogy a férfi sosem bántalmazta, nem erőszakolta meg és a drogot is mástól kapta - írja a BBC.

Az énekesnő ügyvédje persze rögtön elmondta, a nő olyannyira félt akkoriban, hogy nem mert Gottwald ellen vallani. Ennek ellenére azonban valószínűsíthető, hogy a mostani vádaskodás nem marad következmények nélkül.

Dr. Luke és Kesha kapcsolata jó ideje feszült, hónapok óta zajlik az a rágalmazási és szerződésszegési per, amit a producer indított. A férfi a bíróságon azt mondta, kettejük között sosem volt semmiféle intim kapcsolat, Kesha csak így próbált megszabadulni tőle és szerződést bontani.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.