Házhozszállítást tesztelt a népszerű gyorsétterem

Az osztrák gyorsétel-függőknek már elmenniük sem kell a legközelebbi McDonald's-ba, az étteremlánc ugyanis a sikeres tesztidőszak után már kiszállítást is vállal.

A bécsi főváros 13. kerületében, Hietzingben - itt van például Schönbrunn is - élők tavaly szeptember óta már házhoz is rendelhetik a hamburgert, a McDonald's ugyanis itt tesztelte először Ausztriában vadonatúj szolgáltatását - írja az Austrian Times.

A vásárlók nem közvetlenül a gyorsétterem honlapján, hanem a mjam.net nevű étel-házhoz szállítással foglalkozó honlapon adhatják le rendeléseiket délelőtt fél 11 és este 11 között, az ételt pedig mindössze tíz perccel a rendelés után meg is kapják. Az ételek melegen tartásáról egy speciális hőtartó doboz gondoskodik. A kínálat amúgy pontosan ugyanaz, mintha az ember személyesen elmenne egy McDonald's-ba.

A vásárlók pozitív reakciói alapján az étteremlánc vezetősége most úgy döntött, négy másik étteremben is elindítják a tesztidőszakot és ha ezek is sikeresen zárulnak, semmi sem áll a házhoz szállított Big Macek útjába. A McDonald's szóvivője, Ursula Riegler a Die Pressnek elmondta, tervezik a szolgáltatás bővítését más osztrák városokban is, ám teljes országos lefedettségről egyelőre szó sincs.

A McDonald's először Németországban tesztelte a házhozszállítást tavaly ősszel.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.