Hazakísérte a pénzért áldozatát a rabló

Hodász Fő terén hétfőn este egy 52 éves nő mobiltelefonját vette el a tizenéves rabló, majd pénzt követelt az utánaszaladó áldozatától.

Este 8 körül tett bejelentést a hodászi körzeti megbízotti irodában egy 52 éves helybeli nő - számolt be a Police.hu. Az asszonyt elmondása szerint fél hét körül Hodász a Fő térén leszólította egy általa ismeretlen fiú és megkérdezte mennyi az idő. Amikor a nő elővette a mobiltelefonját, hogy megnézze, a fiú kikapta a kezéből a készüléket és elszaladt.

A sértett kiabált és kérte a fiút, hogy adja vissza a telefont. Az visszafordult és ezúttal már pénze átadását is követelte a nőtől. Követelését nyomatékosítandó, elővett egy kést és megfenyegette a nőt, hogy megöli.

Az asszony elmondta, hogy nincs nála pénz, de kér az ismerősétől, csak ne bántsa. A nő egy ismerőse házához sietett. Az illető beengedte és elzavarta a kapu előtt pénzre váró fiút.

A rendőrök másfél óra múlva elfogták a fiút hodászi otthonában. A Mátészalkai Rendőrkapitányság a 14 éves gyanúsított ellen bűnügyi őrizetbe vétele mellett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.