Budapest legszebb házát keresik

A Házak Szépe verseny során a falfirkáktól megszabadított belvárosi épületekre lehet szavazni a Szeretem Budapestet mozgalom internetes oldalán.

Először hirdetnek szépségversenyt a - falfikáktól letakarított - budapesti épületeknek. A budapesti belváros házai számára indít szépségversenyt a Szeretem Budapestet Mozgalom (SzeBu). A verseny során az utóbbi időszakban falfirkáktól megszabadított emblematikus épületekre lehet szavazni a mozgalom internetes oldalán. Az első három helyezett ház a dicsőségen túl ingyenes falfirka-mentességet élvezhet további egy évig

A Házak Szépe 2010 nevű verseny keretében Budapest öt belvárosi kerületében keresik a legszebb, falfirkáktól megtisztított lakóépületet. A Szeretem Budapestet Mozgalom (SzeBu) által meghirdetett versenyen olyan házak vesznek részt, amelyeket az utóbbi években tisztítottak meg a korábban a belváros számos épületét elcsúfító falfirkáktól, graffitiktól.

A versenyre nevezett házakra bárki szavazhat, aki szereti azt a házat, ahol lakik, van kedvenc belvárosi háza vagy örül neki, hogy megtisztult az az épület, ami mellett nap, mint nap elmegy. A szavazók a www.szeretembudapestet.hu honlapon adhatják le 2010. november 30-ig voksukat azokra az épületekre, amelyeket az ajánlott versenyzők közül a legszebbnek találnak. A SzeBu akciójának célja, hogy minél több budapesti figyelmét felhívja a falfirka-mentes fővárosi épületek szépségére, lakókörnyezetünk tisztántartásának fontosságára.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.