Havas kontra Vágó: szaftosra veszik a figurát

A valaha szebb napokat látott tévések ezúttal a hálószobába kalauzolják a közönséget. Vágó István egy hamarosan megjelenő könyvben azt állítja, Havas Henrik megpróbálta elcsábítani a feleségét.

Tegnap bombát robbantott Vágó István (61), aki Bárdos András jövő héten boltokba kerülő Kinyitom a számat című új könyvében azt állítja, hogy Havas Henrik (61) megpróbálta elcsábítani a feleségét - írja a Blikk.

Havas Henrik a maga szokásos stílusában válaszolt kollégája „vádjaira". Jó huszonöt éve ismerik egymást. Egyszer "a Vágó" is beült egy műsorba. "Aztán azt mondta - így Havas -, hogy ő többet nem jön, mert ő gyáva volt. Egyébként tényleg az."

A "tanár úr" precízen beszámol Vágó István feleségéről is. "Valószínűleg egy Heti hetes-bulin találkoztunk, merthogy ebben a műsorban is volt egyszer Vágó. Bele is bukott. Játszotta az agyát, és ez piszkosul nem jött be senkinek. Erre az egy alkalomra hivatkozva, évente kétszer ő is vendég volt az évadzáró és nyitó bulikon. Egy ilyenen találkoztam Judittal, és aztán órákon keresztül beszélgettünk. Tündéri nő. Okos és szép egyszerre, annak ellenére, hogy néha Vágónénak hívják."

Havas közvetlenül az után vállalta a Blikk címlapján a Vágóval kapcsolatos intrikus szerepet, hogy a Legyen Ön is milliomos egykori sztárját tegnap elkaszálták a bíróságon, s közel egymillió forintos bírság megfizetésére ítélték a Vágó kontra Honfoglaló közti perben (nem volt igaz, hogy Vágó találta volna ki a játékot). S szintén tegnapi történet, hogy Vágó Istvánt kipenderítették a TV2-től. Ezek után következik Havas Henrik, hogy beszéljen Vágóról és Vágónéról.

Például arról, hogy "nem kapjuk ki a feleségünk kezéből a telefont, mint ahogy Vágó tette, ahelyett, hogy ült volna a seggén, és scrabble-ozott volna tovább. Megjegyzem, volt már dolgom féltékeny férjekkel, de olyan hülyével, aki még híreszteli is, hogy a felesége más iránt vonzódik, szóval ilyen hülyével, mint a Vágó, még nem találkoztam."

A nem túl meggyőző románc további részletei itt olvashatók.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.