Hátba rúgott egy négyéves gyereket a tanárnő - videó

Az amerikai pedagógus szerencsétlenségére az iskola egyik folyosói kamerája felvette, amint úgy belerúgott egy álldogáló gyerekbe, hogy az arca esett.

A georgai tanár felmondott, miután nyilvánosságra került a videó. Az eset március 17-én történt a Tift County-i Pre-K Centerben a WALB-TV beszámolója szerint.

A felvételen látszik, hogy egy kisfiú álldogál hátizsákjával az iskola egyik tanterme előtt a folyosón. A négyéves, speciális tanítási igényű gyereken akkorát taszít a térdével a háta mögül érkező tanárnő, hogy elterül a földön. Az asszonyon nem látszik meglepetés, vagy bármilyen nyoma annak, hogy aggódna a gyerek miatt. A kisfiú feltápászkodik, a tanár magához húzza, közben beszélget valakivel a teremben, majd belépnek és becsukják a terem ajtaját.

A speciális tanítási igényű gyerekekkel foglalkozó Amelia Stripling húsz éve dolgozott tanárként. Munkájáért korábban ki is tüntették. Az iskola honlapjáról azóta eltávolították a róla szóló információkat.

A gyerek anyja, Sarah Patterson elmondta a csatornának, hogy a kisfiúnak nem esett baja, de ügyvédhez fordulnak az eset miatt. Egyelőre nem tudni, hogy korábban is fordult-e már elő hasonló eset az intézményben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.