Hatalmas a felháborodás Brian megölése miatt

Máris harmincezren írták alá azt a petíciót, melyben a vasárnapi epizódban kiírt karakter, Brian Griffin visszahozását követelik felháborodott rajongók. A beszélő rajzfilmkutya népszerűbb, mint a készítők gondolták.

Mint arról beszámoltunk, az 1998 óta futó kult-rajzfilmsorozat vasárnap esti epizódjában elpusztult Brian, a család kutyája. A karakter a sorozat indulása óta minden epizódban szerepelt, ráadásul rengeteg rész íródott csak köré.

A liberális gondolkodású, irodalomkedvelő, ateista kutya karaktere nagyon hamar a rajongók kedvencévé vált, vasárnap esti halálával viszont a sorozat kiötlője és producer/írója, Seth MacFarlane iszonyatos gyűlöletlavinát indított el saját maga ellen, jelentette a Hollywood Reporter.

A change.org weboldalon megtalálható petíciót cikkünk megírásáig 29 649 rajongó írta alá - követelésük egyszerű a sorozat producere illetve a sugárzó Fox Broadcasting Company felé: hozzák vissza kedvenc karakterüket a sorozatba. Ez elég valószínűtlen, ugyanis a történet szerint a családhoz új kutya kerül, akit Vinny-nek hívnak. Brian hangját maga MacFarlane kölcsönözte, most a 71 éves, egykor a Maffiózókban is játszó népszerű színész, Tony Sirico szólaltatja majd meg az új kutyát.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.