Hatalmas bukás Johnny Depp új filmje

Úgy tűnik, karrierje egyik legnagyobb kudarcát szenvedte el a Johnny Depp: a Rumnapló című film mindössze 3 millió fontot, vagyis 5 millió dollárt hozott a konyhára az első hétvégén.

Depp filmjei közül A Karib tenger kalózai 4 és az Alice Csodaországban elsőre nagy siker volt, míg Az utazó és A Sweeney Todd bukott. Ahogy a Rumnapló is. 

Úgy tűnik, hogy ez a sorsa a szerelem projekteknek. Hiába számít igazi szupersztárnak Depp, bizonyos filmjei egyszerűen hidegen hagyják rajongóit. Az adatok alapján így van ez az Amerikában pénteken bemutatásra került Rumnapló című filmmel is. Hiába vetítették mintegy 2000 moziban, a Bruce Robinson rendezésében készült 35 millió fontos (közel 56 millió dolláros) költségvetésű film mindössze 3 millió fontot, vagyis 5 millió dollárt hozott a konyhára az első hétvégén, miközben legalább 11 millió dolláros bevételre számítottak a készítők - írja a Daily Mail. Ezzel pedig az amerikai mozis bevételi toplista ötödik helyén áll csupán, az első helyet a Csizmás, a kandúr tudhatja magáénak, a második hely a Parajelenségek 3-é, a harmadik helyen a Lopott idő, míg a negyediken a Footlose 2011-es verziója áll.

A magyar közönség december 1-jétől láthatja a Rumnaplót a mozikban.

Johnny Depp a Rum Diary bemutatóján
Actor Johnny Depp poses at the premiere of his new film "The Rum Diary" hosted by Film Independent at the Los Angeles County Museum of Art (LACMA) in Los Angeles October 13, 2011. REUTERS/Fred Prouser (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT PORTRAIT)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.