Hatalmas baleset az M7-esen, mindkét oldalt lezárták

Fonyódnál felborult egy üzemanyagot szállító kamion, teljes terjedelmében ég, emiatt lezárták az M7-es autópálya mindkét oldalát. A kamion sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.
Felborult és kigyulladt egy üzemanyagot szállító kamion szerda délelőtt az M7-es autópálya Somogy megyei szakaszán, a Nagykanizsa felé vezető oldalon, Fonyód magasságában, a 157-es kilométerszelvénynél - írja a hvg.hu.
Kiégett üzemanyag-szállító kamion roncsai az M7-es autópályán Balatonfenyvesnél
Varga György / MTI

A tűzhöz Balatonboglárról érkeztek ki az önkormányzati tűzoltók, illetve Marcaliból a hivatásos egységek, de úton vannak még a keszthelyi, a kaposvári és a siófoki hivatásos tűzoltók is. A balesethez három vízszállító jármű is vonul a sztrádára.

Az elsődleges információk szerint a balesetben a kamion sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. A baleset miatt az érintett szakaszon, a 157-es kilométerszelvény környékén az M7-es autópálya mindkét oldalát teljes szélességében lezárták.

A forgalmat a Nagykanizsa felé vezető oldalon a 150-es kilométerszelvénynél, a Budapest felé vezető oldalon pedig a 160-as kilométerszelvénynél a 7-es számú főútra terelik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.