Hat évig volt férfi szeretője Travoltának

Joan Edwards, a színész egykori asszisztense kitálalt. A National Enquirer magazinnak elmondta, tudomása szerint Travolta a nyolcvanas években hat éven át volt pilótája, Doug Gotterba szeretője. A hölgy információit Gotterba volt barátja is megerősítette.

Ketten is azt állítják, nem kétséges, Travolta meleg. A National Enquirer magazinnak Travolta egykori asszisztense, Joan Edwards, aki 1978 és 1994 között dolgozott a színésznek, beszélt arról, hogy az újabban szexuális zaklatással vádolt színésznek a nyolcvanas években komoly, hat évig tartó kapcsolata volt akkori pilótájával, Doug Gotterbával. Mint mondja, a férfi 1981-ben kezdett el dolgozni a színésznek.

"Így találkoztam Douggal. Mind a ketten Johnnak dolgoztunk akkoriban. Doug nagyszerű ember, máig jóban vagyunk. Ő mondta nekem, hogy John meleg, és hogy viszonyuk volt egymással" – idézi a Huffington Post a hölgyet.

Gotterba nem kívánta kommentálni a dolgot, annyit erősített meg az Enquirer magazinnak, hogy dolgozott a színésznek. Ugyanakkor a pilóta volt barátja, Robert Britz nem tartotta a száját. "Doug a kapcsolatunk legelején beszélt nekem a John Travoltával való viszonyáról. Azt mondta, John rendszeresen fogdosta Doug nemi szervét, de elfogadta John szexuális közeledését, mert meglehetősen jövedelmező volt neki dolgozni" – nyilatkozta Britz, majd hozzátette: exbarátja mutatott neki olyan videókat, melyben Gotterba és Travolta látható egy hotelszobában. "2 percet láttam az egyik felvételből, Travolta az ágy szélén ült, meztelen felsőtesttel. (...) Doug tökéletesen kifejtette, hogy nagyon jövedelmező volt – ahogy ő mondta – John jobbkezének és homoszexuális partnerének lenni".

Aztán ahogy Travolta egyre sikeresebb lett, kapcsolatuk hanyatlásnak indult, és idővel véget is ért.

Travoltának jól jön a hírverés, a botránynak hála jelenleg ő az egyik legkeresettebb színész – mindenki őt akarja a talkshow-jába, az utóbbi hetekben, hónapokban tele van vele a bulvársajtó, és noha senkit nem érdekel, épp min dolgozik, a szexuális zaklatási perre viszont mindenki kíváncsi.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.