Hat kamion ütközött a 44-esen, az út már szabad

Két súlyos sérültje van annak a balesetnek, amelyben hat kamion és egy személyautó ütközött össze péntek hajnalban Kunszentmárton külterületén, a 44-es főút 56. kilométerszelvényében - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.
S. Tóth Anikó elmondta: a baleset következtében több kamion az árokba borult, azok egyikébe két ember beszorult, őket a tűzoltók szabadították ki feszítő-vágó berendezéssel a roncsok közül. A jármű vezetőjét és utasát súlyos sérülésekkel vitték a szentesi kórházba – tette hozzá.

Jelezte, a katasztrófavédelem honlapján megjelent első híradással szemben nem öt, hanem hat kamion – három magyar és három külföldi rendszámú -, valamint egy személyautó karambolozott péntek hajnalban a 44-es főúton, Kunszentmárton és Öcsöd között.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Szabó Zita tájékoztatása szerint a rendőrség időközben befejezte a helyszínelést, így a teljes útlezárás megszűnt, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalan.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.