Hat és fél éve nem találják az Ausztráliában eltűnt magyar férfit

Rejtélyes körülmények között tűnt el egy férfi Ausztráliában. A hatóságok több mint hat éve keresik őt, a nyomozók szerint még mindig életben lehet.

Kövér Pétert 2009. decemberében látták utoljára darwini otthonában, Ausztrália északnyugati részén. Az 56 éves férfi ismerősei azt mondják, a férfi váratlanul azzal állt elő hogy visszatér Magyarországra. Azt azonban senki nem tudja, miért döntött hirtelen így.

Péter családja csak hosszú hónapokkal később, 2010 júliusában jelentette a rendőrségen a férfi eltűnését. Hogy miért ilyen későn, azt nem tudni.

Bors szerint a rendőrök nem csak azért keresik a férfit, mert családja jelentette eltűnését, hanem egy másik ügy miatt is szeretnének vele beszélni. Arról a hatóságok azonban nem osztottak meg információt, hogy milyen ügy miatt keresik még.

Valószínűleg bűncselekményben lehet érintett a magyar férfi, erre utal, hogy Kövér megváltoztatta a vezetéknevét Bindre, és ezzel a névvel élhet valahol a kontinensen. A férfi ellen országos körözés van érvényben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.