Beckham cumizó kislánya botrányt robbantott

Jelentőségét igencsak túlértékelve már „cumigate”-ként emlegetik Nagy-Britanniában azt a botrányt, amelyet a londoni sajtó kavart, amikor kifogásolta, hogy David Beckham négyéves kislánya, Harper még mindig cumizik. Az egykori futballsztár kikérte magának, hogy beleszóljanak a nevelési módszereibe.

Talán az uborkaszezon az oka, de szenvedélyes vita alakult ki a brit sajtóban az után, hogy a Mail on Sunday bírálta David Beckhamet, amiért négyéves kislányát, Harpert cumival kapták le a fotósok Hollywoodban. A bulvárlap csodálkozással jegyezte meg: vajon miért van az édesapja mellett „rózsaszínű nyári ruhában, flipflop papucsban vidáman totyogó, látszólag magabiztos és nyugodt kislánynál egy színben az öltözetéhez illő, ám ellentmondásos tartozék, cumi”?

David Beckham és a cumizó Harper
David Beckham és a cumizó Harper
Tumblr

A Mail, majd több országos napilap is nekiment a közkedvelt Beckhamnek. Az NHS egészségbiztosítóra és szakértők véleményére hivatkozva kifejtették, hogy akármilyen nyugtató hatása is van csecsemőkorban – különösen koraszülöttek esetében – a cuminak, egyéves korra el kell hagyni a használatát, különben mind a beszédkészség, mind a fogazat maradandó károsodást szenved.

A negyvenéves apuka az Instagram közösségi hálón 10,1 millió követője előtt utasította vissza a kritikát és védte meg magát. „Miért érzik úgy az emberek, hogy joguk van kétségbe vonni egy szülő nevelési módszereit saját gyermekével kapcsolatban, anélkül, hogy ismernék a tényeket? Mindenki tudja, hogy ha egy gyerek nem érzi jól magát, vagy láza van, azt kell adni neki, ami a leginkább megvigasztalja, és ez többnyire egy cumi” – írta. Harper édesanyja, a divatházával elfoglalt 41 éves egykori Spice Girl, Victoria Beckham még nem foglalt nyilvánosan állást a máris cumigate-ként elhíresült ügyben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.