Megszökött egy fogoly a tököli börtönből, 300 ezres díjat tűztek ki a fejére

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 300 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít rendőrkézre keríteni a tököli börtönből megszökött dömsödi férfit.

A 20 éves Farkas György László október 18-án a délelőtti órákban  szökött meg a tököli Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetéből. Eltűnésekor rabruhát (kékesszürke nadrágot és kabátot, fekete cipőt) viselt.

Farkas György László férfi átlagos testalkatú, körülbelül 170 centiméter magas, kreol bőrű, barna szemű, barna, rövid haja van. Jobb felkarján non-figuratív ábra, nyakán 4 csillag és bal oldali lapockáján lófejet ábrázoló tetoválás látható.

A nettó 300 ezer forintos nyomravezetői díjat az kaphatja meg, aki pontos információkkal segíti a rendőrség munkáját a szökevény kézre kerítésében. Szükség esetén a hatóságok a tanú védelméről gondoskodnak, a nyomravezető személyét bizalmasan kezelik.

Farkas György László
Farkas György László
Police.hu

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképen látható férfi tartózkodási helyével, illetve a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon vagy tegyen bejelentést a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívókon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.