Háromszáz patkánnyal élt együtt a lakásában

Borzasztó látvány fogadta csütörtökön a német állatvédő szolgálat munkatársait, akik egy müncheni férfi lakásából szerettek volna elszállítani húsz patkányt. A kétszobás lakást több száz kisállat lepte el.

Az állatvédőket szociális munkások értesítették, miután egy kórházban ápolt férfi jelezte, nem tud tovább gondoskodni 20 patkányáról, ezért szeretne megszabadulni tőlük.

Amikor az állatvédők megérkeztek, sokkolta őket a látvány, ugyanis nem húsz, hanem több száz patkány fogadta őket a lakásban, a padlón fűrészpor állt, az állatok szinte mindent megrágtak és a bútorokban raktak fészket – írja a Local.

„Úgy látszik, a férfi megpróbálta rendesen a patkányok gondját viselni, de a patkányok nagy száma miatt az irányítás kikerült a kezei közül" – mondta a müncheni állatvédő szolgálat munkatársa, aki hozzátette, hogy a fiókokban, az ágykeret alatt és a bútorok mögött is patkányfészkek voltak.

Az állatvédők végül csak húsz rágcsálót vittek magukkal, a többi patkányt a lakásban hagyták, ahol gondjukat viselik, amíg nem találnak nekik új gazdákat. A müncheni hatóságok telefonon várják a patkányok szerelmeseinek hívásait, akik szívesen elvinnének az állatokból.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.