Három hónapot kell a rehabon töltenie a színésznőnek

Három hónapra zárt elvonókúrára és 18 hónapos pszichoterápiás kezelésre küldte Lindsay Lohan (26) színésznőt a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság. A fiatal sztárnak emellett harminc napon át kell majd közmunkát is végeznie.

Lohan az után került ismét bíróság elé, hogy tavaly júniusban ittasan karambolozott Santa Monicában, de a hatóságoknak azt hazudta, nem ő vezetett. Később beismerte, hogy a balesetet ő okozta.

Lohan a bíróságon
Actress Lindsay Lohan and attorney Mark Heller listen at a hearing in Los Angeles Superior Court in Los Angeles, California March 18, 2013. The troubled actress was ordered to spend 90 days in a locked rehabilitation facility and undertake 30 days community labor as part of a plea bargain with prosecutors over charges arising from a June 2012 car crash. REUTERS/Reed Saxon/Pool (ENTERTAINMENT CRIME LAW)

A hatóság megtévesztéséért börtönbe is kerülhetett volna, de a védelem kiharcolt számára újabb két év próbaidőt, ám ha újra elkapják valamiért, 180 napra börtönbe kerülhet - írja a Blikk.

A színésznő egyébként a balesetokozás idején is épp próbaidejét töltötte egy 2011-es ügye miatt, amikor is ékszerlopáson kapták.

James Dabney bíró az ítélethirdetéskor figyelmeztette a sztárt, hogy lehetőleg kerülje az autókat, s mivel New Yorkban él, nem is kellene vezetnie.

A most 26 éves, a szakma által szépreményűnek tartott gyermeksztárból lett színésznő 2007 óta többször került rövidebb időtartamra börtönbe és elvonókúrára alkoholfüggősége és kábítószerezés miatt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.