Három halott egy szabálytalan kanyarodás miatt

Hárman haltak meg egy közlekedési balesetben tegnap este a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírtura mellett. A szabálytalankodó sofőr és két utasa életét vesztette, a vétlen sofőr súlyosan sérült.

Hárman vesztették életüket abban a közlekedési balesetben, amely tegnap este történt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírtura község közelében, a 403-as főúton.

Fedor Rita, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a tragédia körülményeiről elmondta: egy nagy ívben balra kanyarodó személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy Záhony felől Nyíregyháza irányába szabályosan közlekedő személygépkocsinak, ennek következtében a két jármű összeütközött.

A szabálytalanul kanyarodó gépkocsi 63 éves vezetője és egyik, 62 éves utasa a helyszínen meghalt, míg másik utasa – egy 36 éves férfi – a kórházba szállítás után vesztette életét. A vétlen járművet vezető férfi egyedül utazott, ő a baleset során súlyos sérüléseket szenvedett. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.