Vége a házasságnak: szakított a színész és a szupermodell

Újabb álompár házassága futott zátonyra: Orlando Bloom és Miranda Kerr hat együtt töltött év után döntött úgy, hogy külön folytatják. A párnak van egy közös kisfia, a most két és fél éves Flynn.

A Victoria's Secret 30 éves angyalkája és a 36 éves színész 2007-ben ismerkedett össze egy divatbemutatón, kapcsolatukat sokáig titkolni próbálták. Végül három év együttjárás után bejelentették eljegyzésüket, és egy hónapra rá össze is házasodtak, nem sokkal később pedig a modell a spanyol Vogue-nak adott interjújában bevallotta, várandós első gyermekükkel. A kis Flynn Christopher Blanchard 2011. január 6-án született meg egy Los Angeles-i kórházban.

Orlando és Miranda hat éven keresztül alkottak egy párt
Orlando Bloom (R) and Miranda Kerr at the 2013 Vanity Fair Oscars Party in West Hollywood, California February 24, 2013. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES TAGS:ENTERTAINMENT) (OSCARS-PARTIES)

A pár utoljára szeptember közepén egy színházi előadás premierjén mutatkozott együtt a nyilvánosság előtt, Bloom egy friss Broadway-előadásban alakítja a Rómeó és Júlia férfi címszereplőjét.

A szakítás hírét - amiről már hónapok óta pletykált a bulvársajtó - a brit színész szóvivője erősítette meg az E! News-nak. Orlando és Miranda az elmúlt néhány hónapot már külön töltötte, de barátságban váltak el egymástól. "Annak ellenére, hogy a házasságuk véget ért, még mindig nagyon szeretik, tisztelik egymást és mindenben támogatják a másikat " - szólt a közlemény.

Arra, hogy a pár barátságban vált el, az is utal, hogy noha több hónapja külön élnek, Miranda az egyik tengerentúli divatlap novemberi számában egyenes áradozott exe darabbéli teljesítményéről. "Nagyon tisztelem, amiért képes ugyanazzal az energiával és lelkesedéssel játszani a szerepét a hét hat napján keresztül" - mondta el a modell.

Az egyelőre nem derült ki, a pár pontosan miért is szakított, de nagy valószínűséggel a rengeteg munka miatt nem tudtak elég időt tölteni egymással. A modellt ugyan tavaly novemberben hírbe hozták Leonardo DiCaprióval, amikor közös fotók készültek róluk a színész nagyszabású születésnapi partiján New Yorkban, de ezek a híresztelések alaptalannak bizonyultak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.