Három embert mentettek meg a kihűléstől rendőrök

Egy nap alatt három embert mentettek meg a rendőrök a fagyhaláltól Jász-Nagykun-Szolnok megyében – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint vasárnap a reggeli órákban egy férfi kért segítséget a rendőrségtől, mivel nem tudott bejutni egy tiszaföldvári idős asszonyhoz, akihez minden nap át szokott menni begyújtani. A járőrök azonnal a helyszínre vonultak, és az épületben magatehetetlenül, átfázva találtak rá a 85 éves nőre, akit a mentők korházba szállítottak.

Ugyanebben az időben Tiszapüspökiben bűnügyi helyszínre vonultak a nyomozók, ahol egy magatehetetlen állapotban fekvő embert találtak a 0 fok körüli hőmérsékletű, fűtetlen hétvégi házban, amelynek még az ajtaja sem volt csukható. A 68 éves szolnoki férfit a mentőszolgálat munkatársai a szolnoki Hetényi Géza Kórházba vitték.

Vasárnapról hétfőre virradó éjszaka ugyancsak rendőrök figyeltek fel egy buszmegállóban ülő emberre Szolnokon. Mivel busz már nem közlekedett abban az időben, ezért igazoltatták a férfit, akiről kiderült, hogy hajléktalan, erősen ittas és átfázott. A mentők őt is a szolnoki Hetényi kórházba szállították.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.