Három hétre magára hagyta gyerekeit, mert esküvőre ment

Étel, fűtés és gáz nélkül, koszban találtak két gyerekre, akiket anyjuk három hétre egyedül hagyott salfordi házukban. A brit nőt nem vonják felelősségre tette miatt, és gyerekeit is visszakaphatta a nevelőszülőktől.

Az anya egy esküvő miatt utazott még január közepén külföldre, ahonnan három hétig elfelejtett hazajönni, gyerekeit pedig egyedül hagyta a házukban. A Mirror szerint egyikük még tíz éves sincs. A gyerekek ugyanúgy jártak iskolába, miután anyjuk magukra hagyta őket.

A gyermekvédelmisek vizsgálódni kezdtek, miután a gyerekekre étel, fűtés és gáz nélkül találtak a koszos házban. A hatóságok ezért szóltak az anyának, hogy szakítsa meg nyaralását, és térjen haza. Így a nőnek a tervezett február végi dőpont helyett, már a hónap elején haza kellett térnie. A rendőrök a londoni Heathrow Reptéren tartóztatták fel őt. A nő gyerekeit egy időre nevelőszülőknél helyezték el.

Az anya végül egy rendőrségi figyelmeztetéssel megúszta az ügyet, nem kellett bíróság elé állnia. Gyermekeit is visszakaphatta a nevelőszülőktől, de a gyermekvédelmi hatóság a jövőben megfigyeli a családot.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.