Harminc helyre törtek be, ráfáztak

Harminc rendbeli betöréses lopással gyanúsították meg a nyomozók azt a két férfit és egy nőt, akik 2011 októbere és 2012 márciusa között törtek be különböző helyekre Móron és környékén. A több száz oldalas bűnügyi iratot a Székesfehérvári Járási Ügyészségre vádemelési javaslattal továbbították - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika közlése szerint tavaly februárban fogták el a testvérpárt, valamint a nő élettársát. Egyikük bérelt móri lakásában házkutatást tartottak, ahol betörésekből származó tárgyakat találtak.

A 28 éves férfit, 23 éves húgát, valamint annak 30 éves barátját harminc rendbeli betöréses lopással gyanúsították meg, amelyeket családi- és hétvégi házak, üzletek, raktárak, vendéglátó-ipari egységek, valamint gyógyszertár ellen követtek el Móron, Bakonycsernyén, Fehérvárcsurgón, Bodajkon, Kincsesbánya-Rákhegyen, illetve Csákberényben. A betörések nagy részét hárman együtt követték el, de akadt olyan helyszín, amelyet csak a két férfi rabolt ki.

Gyanúsítotti kihallgatásaik során részben beismerő vallomást tettek. Jelenleg mindannyian szabadlábon védekeznek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.