Harmadszorra is anya lesz a 43 éves énekesnő

A No Doubt vadóc énekesnője újabb babával ajándékozza meg szintén zenész férjét. A párnak már van két kisfia, a 7 éves Kingston és a 4 éves Zuma.

Gwen Stefani 1995-ben egy közös koncert alkalmával ismerkedett meg a Bush frontemberével, Gavin Rossdale-lel. Hét évnyi együttjárás után, 2002-ben házasodtak össze Londonban, majd két héttel később Los Angelesben is.

Gwen Stefani és férje, Gavin Rossdale
Singer Gwen Stefani and her husband Gavin Rossdale arrive at the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit celebrating the opening of "American Woman: Fashioning a National Identity" in New York May 3, 2010. REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT FASHION)

A pár kapcsolata két év házasság után megingott, amikor egy apasági teszt után kiderült, Gavinnek az előző kapcsolatából van egy lánya, az akkor már 15 éves Daisy Lowe.

Rövid mosolyszünet után az énekesnő túllépett a dolgon, és 2005 decemberében bejelentette, hogy első gyermekével várandós. Kingston 2006 májusában született a sztárok kedvenc Los Angeles-i klinikáján, míg öccse, Zuma 2008 augusztusában látta meg a napvilágot.

A család pedig hamarosan egy harmadik babával bővül, ahogy két egymástól független külön forrás is megerősítette a Touch és a Us Weekly magazinoknak. "Gwen és Gavin nem is lehetne boldogabb. Gwen most egyelőre próbál minél többet pihenni, a terhesség elején jár csak és nagyon megviselik a reggeli rosszullétek" - mondta el az egyik névtelen bennfentes.

Az énekesnő egy tavaly őszi interjúban már célzott rá, hogy nagyon szeretne egy harmadik gyereket is. "Két éve vágyunk egy újabb babára, de sajnos eddig nem jött össze. Most nem tervezgetünk, hanem elfogadjuk, ahogy alakulnak a dolgok" - mondta akkor Gwen a Marie Calire-nek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.