Harmadik gyermekével várandós a 40 éves színésznő

Az örömteli hírt a sztár menedzsere erősítette meg a US Magazinnak. A zimbabwei gyökerekkel rendelkező angol színésznőnek már van két kislánya.

Thandie Newton 1998-ban házasodott össze Ol Parker filmrendezővel, nagyobbik lányuk (aki az Alien-filmek főszereplője, Ellen Ripley után kapta a nevét) 2000-ben, míg a kisebbik, Nico 2004-ben született.

A színésznő a természetes szépség híve
Cast member Thandie Newton arrives for the premiere of the film "2012" at Regal Cinemas LA Live in downtown Los Angeles November 3, 2009. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES ENTERTAINMENT HEADSHOT)

Azt nem lehet tudni, hogy a színésznő hányadik hónapban járhat, menedzsere csak a várandósság tényét erősítette meg az amerikai bulvárlapnak.

"Thandie nem is lehetne boldogabb, bár egyelőre még alig látszik rajta a terhesség" - nyilatkozta egy, a színésznőhöz közel álló forrás.

A 40 éves színésznő igazán a 2004-es ütközések című filmmel robbant be a köztudatba, alakításáért számtalan díjra jelölték. Thandie hat éven át szerepelt a Vészhelyzet című kórházsorozatban, valamint számos kisebb filmben, igazi A-listás hollywoodi sztár azonban sosem lett belőle.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.