Hamilton meg fog nősülni?

Brit sajtóértesülések szerint három szakítás után végül igent mondott a britek Forma 1-es bajnokának Nicole Scherzinger énekesnő, aki a pletykák szerint kész saját karrierjét áldozni Lewis Hamiltonért.

A pár tavaly év végén jött össze újra, s állítólag a lánykérésre is ekkor kerül sor – írta meg a Daily Mail.

A párhoz közel álló források szerint Hamilton (29) és Scherzinger (35) augusztusban akarnak összeházasodni, állandó otthonuk pedig az autóversenyző svájci rezidenciája lesz. Az énekesnő kész együtt utazgatni párjával, amikor verseny szezon van, s akár a saját karrierjét is háttérbe szorítaná a működőképes házasság érdekében.

A pár öt év után tavaly július végén esett át egy nagy szakításon. Ez nem sokkal az előtt törtét, hogy az egykori Pussycat Doll Scherzinger X-faktoros válogató turnéra indult Nagy-Britanniában Gary Barlow, Sharon Osbourne és Louis Walsh társaságában.

Az énekesnő akkor azt nyilatkozta, hogy nem keres párt, mivel előbb meg akar tanulni egyedül boldognak lenni, mielőtt valaki mással lenne az. Úgy tűnik, ezt elég gyorsan megtanulta, ugyanis novemberben újra találkozgatni kezdett a Forma 1-es sztárral.  Bár egy darabig titkolták a nyilvánosság előtt, hogy újra együtt vannak, Hamilton nemrégiben közös római vakációjukról megosztott egy képet, Scherzingert pedig 'wifey'-nak (vagyis kicsi feleségének, asszonykájának) nevezte.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.