Kihajította saját újszülött gyerekét a hetedikről

Gyermekgyilkossággal vádolnak egy amerikai nőt, aki eltitkolta barátja elől terhességét, és korábban a gyermekjóléti szolgálatnak dolgozott. Jennifer Berry újszülött babáját bronxi lakása hetedik emeletéről dobta ki az utcára.

A csecsemőre a New York-i rendőrök találtak rá hétfőn, miután hívást kaptak valakitől a bérházból, ahol Berry lakott. A hatósági jelentés szerint a babán még ott volt a köldökzsinór, amikor megtalálták.

New York Daily News szerint a harminchárom éves nő kihallgatásán azt mondta, hogy gyermekét eltitkolta barátja előtt, és a lakásban szülte meg, a zuhany alatt. Berry állította, hogy a baba már halva született, ezért dobta ki őt a lakása ablakán. Az igazságügyi szakértő azonban megállapította, hogy a csecsemő halálát az esés okozta, és Berry egy egészséges kislánynak adott életet.

A Bronxban élő nőről kiderült, hogy 2007 és 2008 között, hat hónapig a gyermekjóléti szolgálatnak dolgozott, de nem sok családdal került közvetlen kapcsolatba, mert irodai munkát végzett. Az amerikai sajtó a nő barátját is megkereste, aki elmondta, hogy Berry azt hazudta neki, elvetette a gyereküket, így ő nem tudott a terhességről.

Berry vizsgálati fogságba került, gyilkossággal vádolják. Ügyét október elején tárgyalják a bíróságon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.