Halott földönkívülit találtak és filmeztek le

Egy hónapja lezuhant valami Szibériában és most ráleltek a balesetet szenvedett jármű utasára, egy földönkívüli létformára. Rövid videó is készült róla

Jó hónapja történt Szibériában, Irkutszk régióban, hogy több száz falusi látott egy Föld felé zuhanó, rózsaszín és kék objektumot, ami hangosan becsapódott egy erdős területen - írja Michael Cohen a videó leírásában. Az esemény nagy nyilvánosságot kapott Oroszországban, jelentette az Inter-fax, Oroszország kormányzati hírügynöksége is.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Egy hónap után megtaláltak az eset nyomait is - áll a leírásban. Roncsokra ugyan nem bukkantak, de felfedezték egy kis, 40-50 centis humanoid űrlény megcsonkított holttestét. A szerző feltételezése szerint az idegen a szerencsétlenséget túlélte, és sikerült elhagyni a becsapódás helyszínét, ám a zord orosz télben elpusztult.

Hogy a videót ki mennyire tartja hitelesenek, azt döntse el maga. (Bár első megnézésre is ócska viccnek tűnik.) Annyit azért érdemes hozzáfűzni, hogy a hivatkozott orosz kormányzati hírügynökség még csak véletlenül sem Inter-faxnak, hanem Itar-Taszsznak hívják.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.