Keresik a Tatán talált halott csecsemő anyját

A baba testére egy járókelő talált rá szerda reggel Tatán. Az elsődleges orvosi vélemények szerint a csecsemő a napokban születhetett.

A babát két hulladékgyűjtő konténer között hagyták, egy járókelő találta meg a Május 1. úti lakótömböknél. Elsődleges orvosi vélemény szerint a nyolc hónapos fejlettségű magzat a napokban jöhetett világra – írja a police.hu.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség a lakosság segítségét kéri az anya azonosításában.

Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a gyermeket egy asszony hagyta a szemétgyűjtő edények között, hajnali öt óra tájban. A nő 35 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, vállig érő, világos hajú, normál testalkatú, a jobb lábát húzza. A keresett asszony farmernadrágot, zöld felsőt, krémszínű kabátot viselt, a fülében fekete fülbevaló volt.

Aki információval rendelkezik az asszonyról, tartózkodási helyéről, a lakókörnyezetében ismer olyat, akinek terhessége előrehaladott állapotban volt, de gyermeket nem lát körülötte, soron kívül tegyen bejelentést a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.