Halott szülei mellett kellett aludnia a megbilincselt férfinak

Különös kegyetlenséggel, előre kitervelten gyilkolta meg ismerőse szüleit egy százhalombattai férfi, aki fiatal kora óta drogozott.

A férfinak nem volt munkahelye és jövedelme, családja tartotta el. 2014 novemberében elhatározta, hogy megöli ismerőse, volt iskolatársa szüleit.

Egyik nap a délutáni órákban megjelent a házuknál, és előbb az anyát, majd az apát szúrta le többször egy konyhakéssel, akik a sérülések következtében életüket vesztették - derült ki a Pest Megyei Főügyészség közleményéből.

A férfi ezután megvárta a munkából hazafelé tartó ismerősét. Beszélgettek, melynek során elmondta, hogy megölte a szüleit. Ezt a fiatal nem vette komolyan, gondolván, hogy ismét drog hatása alatt áll. Hazaérve azonban szembesült azzal, hogy szülei valóban meghaltak.

A gyilkos ekkor bezárta az ajtót, elvette a fiatal telefonját, lábát megbilincselte, és arra kényszerítette, hogy az éjszakát a holttestek mellett töltsék. Másnap a férfi ismerősével a városba indult, de miközben az utcán sétáltak, elfutott. Pár napig a rokonainál, ismerőseinél bujkált.

A Pest Megyei Főügyészség előre kitervelten, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberöléssel és kifosztással, illetve aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntettével vádolja a férfit, aki előzetes letartóztatásban várja a bírósági tárgyalását.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.