Halott szerelme mellett várt órákig segítségre Bianka

Súlyos balesetet szenvedett egy fiatal pár hétfő éjjel Szentgotthárd mellett egy kihalt úton. A fiú azonnal szörnyethalt, barátnője életveszélyes sérülésekkel, órákig várta, hogy megérkezzen a segítség – írja a Bors.

A fiatal pár Audijukkal Szentgotthárdról indult útnak Apátistvánfalva felé, amikor a kocsi lesodródott az útról és felborult. A sofőr, D. Gábor azonnal szörnyethalt, míg mellette Bianka csodával határos módon túlélte a balesetet – írja a lap.

A lány még ki tudott mászni az autóból, ám súlyos belső sérülései miatt a messzire repült mobiltelefonját már nem érte el. Bianka élet-halál közt lebegve várta a segítséget, mire a gyér forgalmú úton arra ment valaki, aki észrevette a balesetet.

A pár egy ismerőse azt mondta a bulvárlapnak, hogy a lány még csak most tanult vezetni, elképzelhető, hogy Gábor tanítgatta is, de nem hiszi, hogy a baleset idején a lány ült a volánnál. Valószínűbb, hogy egy állat szaladt ki eléjük az útra.

A helybéliek úgy tudják, a fiú nem volt bekötve, az úton pedig nem látható féknyom. Gábor édesanyja azt mondta, ők csak azt tudják, hogy a fiuk vezetett, a szakértői vélemény pedig még nem készült el.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.