Halott férfi arcát találta meg az autómosóban

Intenzív pszichológiai kezelésre szorul az a montanai nő, aki egy autómosóban két éve a földön megtalálta egy cserbenhagyásos gázolás áldozatának maradványait. A nő most perli a gázoló munkaadóját.

Kimberley Kriege a 81 éves Elgie Bedford arcának egy nagy részét találta meg a livingstoni autómosóban. Az áldozatot egy kamionsofőr, David Welk gázolta el, majd több autó is áthajtott rajta. Welket cserbenhagyásos gázolás miatt el is ítélték, de a szerencsétlen áldozat maradványai nem kerültek mind elő.

Elgie Bedford arcának egy részét valamelyik rajta átszáguldó autó hurcolhatta el az autómosóba, ahol a később érkező Kimberley Krieg fedezte fel.

A nő most gondatlanság miatt perli azt a fuvarszállító céget, melynek a cserbenhagyó dolgozott, mivel a halott férfi arcának látványa olyan szörnyű megrázkódtatás volt, hogy intenzív pszichológiai tanácsadásra szorul.

Az eset egyébként 2013 szeptemberében történt, de a nő jogi panaszát csak a múlt héten terjesztették a Montana Gallatin Megyei Bíróság elé. A dokumentum részletesen kitér arra is, hogy miután értesítették a hatóságokat, az autómosóhoz kiérkező rendőrök úgy bántak asszonnyal, mintha bűnelkövető lett volna.

Elgie Bedford szörnyű balesetét az okozta, hogy az Alaszkában élő férfi, miközben unokáihoz sietett látogatóba Texasba, autójával nekiszaladt egy kerítésnek. Az idős férfi a sötétben kiszállt a járműből és sétálni kezdett az út mellett, így ütötte el a kamionos.

David Welket 2015 januárjában ítélték hat éves felfüggesztett börtönbüntetésre halálos kimenetelű cserbenhagyásos gázolásért. A bíró beszámította azt az egy évet is, amit a kamionos előzetesben töltött - írja a SkyNews.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.