Női holttestet talátlak egy dögkútban

Tavaly nyáron egy nő holttestét találták meg egy dögkútban a Bács-Kiskun megyei Borotán. Kiderült, hogy hárman bántalmazták, majd a holttestet elrejtették a dögkútban. A rendőrség szerint az asszony nem a bántalmazásba halt bele.

A helyiek elmondása szerint az 50 év körüli, törékeny testalkatú nő nem sokkal az eltűnése előtt a Dunántúlról költözött Borotára az egyik gyanúsított férfival és annak gyermekeivel. A falubéliek tavaly nyáron azt beszélték, hogy Borotán élt a férfi fiatal volt felesége is, akivel kibékültek, majd a férfi új szeretője eltűnt. A rendőrök az után kezdték el keresni a nőt, hogy gyermeke bejelentette anyja eltűnését - írja a baon.hu

A riportalanyok elmondása szerint a később holtan talált asszonnyal nagyon kegyetlenül bántak, „feleslegessé vált”, próbáltak tőle megszabadulni, állítólag még a harmadik, börtönviselt gyanúsítottnak is „ajánlgatták”, de neki nem kellett. Folyamatosan bántalmazták, csicskáztatták. Különösen akkor bántak durván vele, amikor ittak.

A napokban lezárt rendőrségi nyomozás megállapította, hogy a férfi, akinek a kedvéért az asszony Borotára jött, a felesége, akivel kibékült, és a börtönviselt barát néhány nappal a halála előtt súlyosan megverték a nőt. Ennek ellenére a szakértői vizsgálat eredménye szerint az asszony halála nem függ össze a bántalmazással.

Nincs információ arról, hogy ha nem a bántalmazás, akkor mi okozta a nő halálát. A holttestet a bántalmazók rejtették el a dögkútban, de a lap kérdésére, hogy emiatt miért nem vonják felelősségre őket, a rendőrség közleményében nincs válasz.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.