Halloweeni dekorációnak nézték a halottat

Holttestre bukkantak helyi idő szerint kedd reggel az Egyesült Államokban, Ohio állam egyik kisvárosában. A nőről egy darabig azt hitték, csak dekoráció.

Brutális bántalmazás áldozatává vált egy 31 éves nő az ohiói Chillicothe városában. Az áldozat menekülés közben a ruhájánál fogva felakadt egy építkezési terület kerítésére, ahol meghalt. A közelgő Halloween miatt a környékbeliek először azt hitték, csak dekorációs elem, amivel a munkásokra akarta valaki ráhozni a frászt. Hogy a holttest valódi, akkor derült ki, amikor az építőmunkások le akarták akasztani a kerítésről.

A helyi rendőrség még aznap este őrizetbe vette és másnap letartóztatta a nő feltételezett gyilkosát, egy 27 éves férfit. Mint kiderült, a férfi veszekedés közben mért súlyos ütéseket a nő fejére, aki elfutott előle, de a kerítésen fennakadva belehalt sérüléseibe.

A holttestről elterjedt, hogy meg is csonkították, de a rendőrség ezt cáfolta, ahogy azt is, hogy a haláleset összefügg annak a négy nőnek a halálával és kettő nyomtalan eltűnésével, ami az elmúlt 18 hónapban történt a városban és környékén. Az ügyek a mai napig megoldatlanok – írja a helyi sajtó.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.