Halálra verte a jótevőjét

Féltékenységből támadt családja jótevőjére egy férfi Martonyiban. A sértettet úgy megverte, hogy az belehalt a sérüléseibe.

A 24 éves férfi 2015. januárjában szabadult börtönbüntetéséből, majd hazaköltözött az élettársához, aki egy másik férfitól várt gyereket. Ez rendszeres konfliktusokat okozott kettejük között, a férfi nagyon féltékeny volt.

Az egyik nap ittas állapotban tért haza, az élettársa és a kislánya azonban nem voltak otthon. Keresni kezdte őket. A nőt és gyermekét egy házban találta, ahol egy férfi élt munkatársaival, s aki többször adott kölcsönt a nőnek.

A nő azért ment most oda, hogy a férfi vigye el őt bevásárolni, az élettársának azonban erről nem volt tudomása, így amikor meglátta a házban a félmeztelen férfit a nővel együtt, ideges lett.

Az ittas férfi ököllel ment a házigazdának, aki olyan erős ütéseket kapott, hogy a helyszínen életét vesztette. A férfi otthagyta az áldozatot, de még megütött előtte egy másik férfi a bal fülén, akit térdével bordán is rúgott.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség halált okozó testi sértés miatt emelt vádat a visszaeső bűnöző ellen, akit több évnyi börtönre ítélhetnek, és a közügyektől is eltilthatják.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.