Egy szelet csoki miatt kínozta halálra

Bíróság előtt felel tettéért az az alabamai nő, aki a vádak szerint borzalmas büntetést adott kilencéves unokájának, mivel a kislány a tiltása ellenére megevett egy szelet csokit.

Az alabamai Etowah Country helyettes kerületi ügyésze, Marcus Reid a tárgyaláson elmondta, a kegyetlen nő úgy viselkedett, mint egy katonai kiképzőtiszt.

A 49 éves nagymama hazugságon kapta a kilencéves Savannah-t, kizavarta a kertbe, ahol három órán keresztül futásra kényszerítette. A gyerek végül rohamot kapott, a mentőket és a rendőrséget a szomszédok értesítették, amikor észrevették, a kislány többször elesett és láthatóan rosszul van - írja a The Telegraph.

Savannah súlyos kiszáradás és sóhiány miatt kórházba került, de életét már nem sikerült megmenteni, néhány nappal később meghalt.

A nő ügyvédje azzal próbál védekezni, hogy a kislánynak egészségügyi problémái voltak, és ezek, nem pedig a futás okozták a halálát. A gyerek mostohaanyját szintén gyilkossággal vádolják, mert állítólag szemtanúja volt a kegyetlenkedésnek, mégsem lépett közbe.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.