Hárman meghaltak, tizenketten megsérültek a 3-as főúton

Három ember meghalt, tizenkettő pedig megsérült, amikor személyautóval ütközött egy kisbusz a 3-as főúton Aszód közelében. Az útszakaszon teljes zárás van érvényben - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a két jármű eddig ismeretlen körülmények között frontálisan ütközött egymással fél kettő körül a 3-as főúton Gödöllő és Aszód között.

Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy tizenegy mentőegységgel vonultak a helyszínre. Két férfin és egy nőn már nem tudtak segíteni, mindhárman az ütközés pillanatában veszthették életüket. A helyszínen tizenkét sérültet láttak el, majd három kórházba (a fővárosi baleseti intézetbe, a Honvédkórházba, illetve a hatvani kórházba) vitték őket. A sérültek között nincs gyermek.

A legtöbben különféle zúzódásokat, töréseket, esetleges belső sérüléseket szenvedtek, állapotuk súlyosságáról csak az alapos vizsgálat után lehet nyilatkozni. Az első vizsgálat alapján senki sincs közvetlen életveszélyben.

A helyszínelés, illetve az útlezárás még tart, a Gödöllő felé közlekedőket az M3-as autópályára terelik. Az autópálya használata Bag és Aszód között díjmentes.


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.