Halálos drogozás

Egy drogterjesztőt őrizetbe vettek Debrecenben, mert egy férfi meghalt, másik három pedig életveszélyes állapotba került a tőle vásárolt kábítószertől.

Három ember életét sikerült megmenteni, egy férfi azonban meghalt drogfogyasztás következtében Debrecenben a hét végén. A megyei rendőrség tájékoztatása szerint a mentőszolgálat vasárnap reggel tett bejelentést arról, hogy egy debreceni ingatlanban egy férfit holtan találtak, másik hármat pedig eszméletlen, életveszélyes állapotban vittek kórházba. Őket a Debreceni Egyetem sürgősségi osztályán kezelték, állapotuk jelenleg stabil.

Ezután a Debreceni Rendőrkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának munkatársai debrecenbánki otthonában elfogták és előállították a 30 éves T. Sándort, aki a megalapozott gyanú szerint a drogot eladta a négy férfinak.

A rendőrség kábítószer birtoklása és kábítószer-kereskedelem miatt indított eljárást T. Sándor ellen, aki feltehetően többeknek is értékesített a szerből. Kérik, hogy aki fogyasztott a tőle származó drogból, forduljon orvoshoz.

A Dehir.hu úgy tudja, Debrecenből még egy bejelentés érkezett, hogy fiatalok feltehetőleg drogfogyasztás miatt rosszul lettek, a két eset közötti összefüggést még vizsgálják.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.