Halál szex közben: emberöléssel vádolják a győri férfit

Gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják azt a győri férfit, akinek élettársa kedd délelőtt halt meg különös körülmények között. Az asszony halálát lassú fulladás okozta, miközben orálisan nyújtott örömet társának – tudta meg a Kisalföld.

A lap több forrásból úgy értesült, hogy a tragédia napján a férfi éjszakai műszakból érkezett haza. Az aktust az asszony kezdeményezte, a férfinak pedig egészen addig nem tűnt fel, hogy baj van, amíg az aktus véget nem ért. A nő ekkor már nem adott életjelet, mire partner megpróbálta újraéleszteni, ám ez nem sikerült, ahogy a kiérkező mentősöknek sem.

A rendőrséget az az orvos értesítette hivatalból, akit a halál tényét megállapította. A férfi is neki mondta el elsőként, hogy pontosan mi történt. A Kisalföld úgy tudja, az érintett orvost nagyon megrázták a történtek, mert bár régóta van a szakmában, ilyesmivel még sosem találkozott.

A kapitányság szerdán közölte a megyei lappal, hogy az ügyben bűncselekmény gyanúja merült fel. A 60 éves férfit kihallgatták és gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

Az ügyet eredetileg közigazgatási eljárás keretében vizsgálták. Azután változtattak rajta, hogy  a soron kívül elvégzett boncolás megállapította, a 49 éves asszony halálát lassú fulladás okozta. Az elhunyt a tragédia bekövetkeztekor erősen ittas állapotban volt, ami elnyomhatta védekező ösztönét. Az asszony testén külsérelmi nyomokat nem találtak.

A lap felkereste a szabadlábon védekező gyanúsítottat is, aki teljesen összetört, nyilatkozni sem tudott.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.