Hajnali tragédia a 41-es főúton

Személyautó ütközött terepjáróval szombat hajnalban Leveleknél. Az ütközésben egy ember meghalt.

A helyszínen életét vesztette az utasa annak a magyar rendszámú személygépkocsinak, amelyik szombat kora hajnalban a 41-es főúton eddig tisztázatlan körülmények között áttért az ellenkező sávba, és ott egy cseh rendszámú terepjáróval összeütközött - közölte Fülöp Gergely rendőr százados, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek.

Tűzoltók, rendőrök dolgoznak a 41-es főúton történt halálos balesetnél
Levelek, 2011. július 30. Tűzoltók, rendőrök dolgoznak a 41-es főúton történt halálos balesetnél. A főút leveleki szakaszán egy Nyíregyháza felé tartó személygépkocsi eddig tisztázatlan okok miatt a vizes aszfalton megcsúszva átpördült a menetirány szerinti bal oldali sávba, és összeütközött egy cseh rendszámú terepjáróval. A magyar autó utasa, egy 37 éves tiszaladányi férfi a helyszínen életét vesztette, felesége, valamint a cseh járműben ülő két ember könnyű sérüléseket szenvedett. MTI Fotó: Taipusz Attila

A magyar rendszámú gépkocsi vezetőjét kórházba szállították. A terepjáróban egy személy sérült meg könnyebben. A Levelek településen történt baleset helyszínelése reggel hat órakor fejeződött be, s az útzárat feloldották.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.