Hajnalban erőszakolni akart, reggel már a rendőrségen találta magát

Egy tizennyolc éves albertirsai férfi támadott meg több embert Cegléden. Testi sértés kísérletének és szexuális erőszak kísérletének gyanúja miatt eljárás indult ellene a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán.

T. Róbert szombat hajnali 3 óra 30 perc körüli a ceglédi vasútállomáson szóváltásba keveredett egy szintén albertirsai férfit, akit ezután megvert. Az illető épp jegyet vásárolt egy automatánál, amikor T. Róbert elgáncsolta, majd a földön fekvő férfit többször megrúgta - írja a police.hu.

A sértett az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett.

T. Róbert 4 óra 10 perc körül már Cegléd egyik utcájában támadt rá egy nőre. Hátulról ráugrott az áldozatra, aki a földre esett. Ott dulakodni kezdtek, majd a 18 éves férfi a földre szorította a nőt, akinek sikerült ugyan felállnia. Ekkor T. Róbert ismét elkapta és a falhoz nyomta, megfogta a nyakát és csókolgatni kezdte.

Ezt követően megrángatta és a kabátját is letépte. Azt mondta neki, hogy szexuális kapcsolatot akar létesíteni vele. A nőnek sikerült kiszabadítania magát és elmenekült.

A ceglédi járőrök - a bűncselekmény helyszínének közelében - rövid időn belül elfogták T. Róbertet, akit előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették. A férfi ellen előzetes letartóztatásának elrendelését kezdeményezték. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.