Hajléktalanon gúnyolódott a Vogue divatszerkesztője

„Párizs tele van meglepetéssel... a Vogue olvasói például a legváratlanabb sarkokon is felbukkannak!” – írta Elisabeth von Thurn und Taxis, a Vogue divatszerkesztője ahhoz a képhez, melyen egy hajléktalan nő látható, amint a divatlap egyik számát olvasgatja.

Az Instagramra feltöltött fotót azóta törölték, ám hiába, Thurn und Taxis szombaton megjelent fotója futótűzként terjedt az interneten és rengetegen elítélték a divatszerkesztő megjegyzését. A Fashionista portál, amely először tette közzé a képet és a kommentárt, megjegyezte, hogy a fotó és a kísérőszöveg ékes bizonyíték Thurn und Taxis „zavaró” érzéketlenségére.

Forrás: Instagram

Mint a CNN megjegyzi, sokan gondolják ugyanezt. A bejegyzést kommentelők közül többen is „kegyetlennek" és „ízléstelennek" nevezték a fotót.

A nemesi származású Thurn und Taxis – aki 2012 óta a Vogue szerkesztője – a párizsi divathétre érkezett, és mint írta, nem érti a hatalmas felháborodást. "Miért volna kegyetlen? Az a személy pont olyan kitüntetett a szememben, mint bárki más!" – írta az időközben törölt poszt alá.

A CNN megkeresésére egyelőre sem a Vogue, sem Thurn und Tasis nem reagált.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.