Hajdú Pétert milliókra perlik a Frizbi miatt

A három ismert tévés személyiség között állítólag negyvenmillió forintért folyik a per. 

Batiz és Kárász produkciós cége, az Andromédia Kft. a még az ATV-n futó Frizbit szerette volna átvinni a TV2-re. 2009-ben alá is írtak erről egy szándéknyilatkozatot, azonban a cég nem tudott elég tőkét szerezni a műsorhoz. Felajánlották Hajdúnak, hogy amennyiben ingyen odaadja nekik a műsort, akkor legyártják és az adások után műsorvezetői díjat fizetnek neki. Az eredeti megállapodás azonban nem erről szólt, így Hajdú ezt visszautasította - számol be a Blikk.

Egy évvel később a TV2 akkori programigazgatója kereste meg egy ajánlattal, ami alapján végül át is költözött a Frizbi a csatornára. Batiz és Kárász azt állítják, negyvenmillió forintnyi káruk keletkezett abból, hogy a műsor átkerült a TV2-höz, de nem az ő cégük segítségével. 

A Blikk azt is kiderítette, hogy a 2009-ben még több száz milliós árbevételt termelő cég évek óta egyáltalán nem tett szert bevételre, amiből a lap azt a következtetést vonta le, hogy mindössze a per miatt nem szüntették meg a társaságot. Ezt a gyanújukat megosztották Hajdú Péterrel is.

"Szánalmasnak tartom ezt az egészet, és az elmondottak alapján arcpirító, amit csinálnak. Kíváncsi lennék, hogy amennyiben egy fillér bevételük sincsen, akkor a cég miből fizeti az ügyvédet, aki felperesként eljár a nevükben. De nem is idegesítem magamat a dolgon, egyáltalán nem foglalkozom velük!" - reagált a felvetésre a Frizbi házigazdája.

 

A Hétvége mellékletből ajánljuk

Hargitai Miklós: Miért féltek? 

Rab László: Az öreg indián hazatér 

Révész Sándor: A politikai ízlések és a pofonok

Kardos Ernő: Kecskékért hagyta ott a nagypolitikát 

Papp Sándor Zsigmond: Orbáni népsínmű

A Blikk Kárász Róbertet is megkereste, aki azzal zárta rövidre a vitát, hogy a per évek óta zajlik és ez elsősorban Batiz és Hajdú konfliktusa.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.