Hajánál fogva rángatta a rendőrségre támadóját a diáklány

Indiában mindennaposak a nőket ért támadások. Egy Mumbai külvárosában élő fiatal lányt a vasútállomáson támadott meg egy részeg férfi. Az utazóközönség végignézte az incidenst, de senki sem segített a lánynak, aki végül a hajánál fogva vonszolta el támadóját a rendőrkapitányságra.

A húszéves Pradnya Mandhare éppen hazafelé tartott, amikor a vasútállomáson várakozva egy ittas férfi inzultálni kezdte. Először „illetlen helyeken” érintette meg a lányt, amit akkor sem hagyott abba, amikor Pradnya megpróbált kitérni előle. Bár a kandivli vasútállomás tele volt emberekkel, senki sem sietett a lány segítségére.

Pradnyának végül volt annyi lélekjelenléte, hogy a táskájával megüsse támadóját, aki emiatt felhagyott a zaklatással. A lány ekkor azonban már olyan dühös volt, hogy nem hagyta annyiban a dolgot. Megragadta a férfi haját és a közeli rendőrőrs felé kezdte vonszolni - írja a The Sydney Morning Herald internetes kiadása.

„Bűzlött az alkoholtól és mocskos is volt, de végül megfogtam a hajánál fogva és úgy vonszoltam. Megpróbált elmenekülni és attól féltem, hogy újra rám támad, de nem engedtem el” - mondta a lány, akinek végül sikerült a rendőrök kezére adnia támadóját.

Indiában a nők többsége azért nem mer panaszt tenni az őt ért zaklatások miatt, mert fél a család, a környezet és a rendőrség reakciójától is. Megdöbbentő, de az ázsiai országban átlagosan 21 percenként nemi erőszak, támadás vagy zaklatás áldozata lesz egy nő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.