Hagyták éhen halni másfél éves gyermeküket

Egy könnycseppet sem ejtettek szülei azért a kislányért, akit múlt pénteken találtak holtan egy gyöngyösi lakóházban.

Órák óta halott volt a csontsoványra éheztetett gyöngyösi kislány, mire szülei hívták a mentőket – tudta meg a Blikk. A bulvárlap információi szerint a rendőrök és a hatósági tanúk egy könnycseppet sem láttak a másfél éves kislány apja és anyja arcán.

A szülők múlt pénteken délelőtt értesítették a mentőket, hogy kislányuk meghalt. A mentősöket és rendőröket is szörnyű látvány fogadta, a lány alultáplált volt, mindössze három kiló lehetett. A halottkém véleménye szerint a kisgyerek az éjszaka folyamán veszthette életét.

– Amíg a rendőrök kérdezgették őket, fotózták a holttestet, ezek csak bámultak maguk elé – mondta a Blikknek egy szemtanú. Az anya csak akkor kezdett el pityeregni, amikor bilincsben vezették el férjével együtt. Az apa nem volt ismeretlen a hatóságok számára, nemegyszer kellett hozzájuk kihívni a rendőröket hangoskodás miatt.

A pár korábban Angliában is szerencsét próbált. Meg nem erősített információk szerint egy gyermeket korábban a gyámügy már elvett a nőtől. Pénteken a lakásban lévő másik, négy és fél éves gyermeket a hatóságok gondnokság alá helyezték.

A rendőrség múlt szombaton emberölés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A hatóságok szakértők bevonásával vizsgálják a haláleset körülményeit.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.