Győrteleki baleset: öt sérült hazamehetett

Hazaengedték a hajnali győrteleki baleset öt könnyű sérültjét a mátészalkai kórházból - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktató Kórház szóvivője vasárnap a déli órákban az MTI-vel.
Vitkai Éva elmondta, hogy az öt sérültet, négy magyar és egy román állampolgárt a mátészalkai kórház traumatológiai osztályán látták el az orvosok, majd hazaengedték őket.

A hajnali balesetben öt román állampolgár, köztük egy gyermek vesztette életét. Az elhunytak - mint azt Fehérvári Marietta, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta - egy lengyel rendszámú személygépkocsival utaztak a 49-es számú főút győrteleki, Kossuth Lajos utcai szakaszán, ahol autójuk eddig még nem tisztázott okból áttért a szemközti sávba, és frontálisan összeütközött egy különjáratként közlekedő magyar autóbusszal. A jármű megpördült és nekicsapódott a mögötte érkező román kisteherautónak is.

Pápai György, a mentőszolgálat észak-alföldi regionális szervezetének orvos-igazgatója közölte, hogy a személyautóban utazó román állampolgárok megmentésére "esély sem volt" a helyszínre több kocsival érkező mentőknek.
Az autóbuszban négy, míg a kisteherautóban egy ember sérült meg könnyebben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.