Gyilkosságot akartak leplezni egy pusztaszemesi ház felgyújtásával

Feltehetően meggyilkolták a kedden leégett pusztaszemesi házban holtan talált férfit, a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel kedden este.
A kora este történtekről a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság a honlapján korábban arról tájékoztatott, hogy a tűzoltók egy embert kihoztak a teljesen kiégett Kishegy utcai házból. A mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem tudták megmenteni az életét.

A tűzoltók egy 10 és egy 20 literes benzineskannát, valamint egy 11,5 kilogrammos gázpalackot hoztak ki a házból, egyiket sem érte hőhatás.

A rendőrség az esettel kapcsolatos közleményében azt írta: a helyszíni szemle és az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján az idős ember bűncselekmény áldozata lett. A nyomozók nagy erőkkel megkezdték az adatgyűjtést az elkövető azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.