Gyilkosságba torkollott a buli Fóton

Vita közben halálra késeltek egy férfit Fóton szombat délután - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

A 41 éves B. Zsolt fóti lakost gyanúsítja a rendőrség azzal, hogy szóváltás után megszúrta ismerősét a Pest megyei városban szombat délután. A gyanúsítottat őrizetbe vették, kihallgatása jelenleg is tart.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy az eddig rendelkezésre álló adatok szerint B. Zsolt egy férfitársaság tagjaként egy fóti családi házban szórakozott szombat délután. Három óra körül szóváltásba keveredett a szintén a házban lévő 38 éves ismerősével, majd mellkason szúrta. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét - tette hozzá a szóvivő.

B. Zsoltot a rendőrök a bűncselekmény elkövetésének helyszínén elfogták, majd előállították a Dunakeszi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatják ki. A férfi ellen emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, és kezdeményezik előzetes letartóztatását - közölte Beluzsárné Belicza Andrea.


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.