Gyilkolt a 16 éve halott férfi

Az FB emberei egy kislány elrablásával és meggyilkolásával kapcsolatban letartóztatott egy férfit, akit 16 évvel ezelőtt hivatalosan halottnak nyilvánítottak.

Thomas Steven Sanderst, akit egy októberben holtan talált kislány elrablásával kapcsolatban körözött a rendőrség, vasárnap egy Mississippi állambeli kamionmegállóban fogták el.

Sanderst, aki 1987-ben hagyta ott a családját, egy mississippi bíróság 1994-ben hivatalosan halottnak nyilvánította. A jelenleg 53 éves férfit az elmúlt években kábítószer birtoklása és közlekedési kihágások miatt többször is őrizetbe vették, sőt Georgia államban testi sértés miatt két évre el is ítélték, ám a hatóságok sohasem hozták összefüggésbe tulajdon "eltűnésével". Az illető Mississippi, Louisiana, Tennessee, Georgia és Nevada államban alkalmi munkából tartotta fenn magát.

Sanderst a 12 éves Las Vegas-i Lexis Roberts eltűnése miatt körözték. A kislány csontvázára október 8-án bukkantak rá vadászok egy louisianai erdőben. A lőfegyverrel meggyilkolt gyermek anyjának, a 31 éves Suellen Robertsnek ugyancsak nyoma veszett.

A "halott" férfi hónapokkal ezelőtt, Nevadában ismerkedett meg Suellen Robertsszel és lányával. A hatóságok szerint szeptemberben együtt utaztak el Arizonába, majd mind a hárman eltűntek.

Sanders szeptember 3-án lőszert vásárolt a Walmart egyik üzletében, amiről az áruház zártláncú kamerája felvételt is készített. A golyók típusa megfelelt annak a fegyvernek, amellyel a kislánnyal végeztek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.